مزایا و معایب آنتی ویروس تحت شبکه برای سازمان ها

افزایش ترافیک آنلاین در سال‌های اخیر به طور مداوم ادامه داشته و با این افزایش، تهدیدات موجود در این محیط نیز روز به روز بیشتر می‌شوند. به همین دلیل برای هر شرکتی ضروری است که خود را با یک آنتی ویروس مناسب محافظت کند. یکی از راه‌های موثر برای این کار استفاده از آنتی ویروس تحت شبکه برای سازمان ها است که می‌تواند به شناسایی و حذف تهدیداتی مانند بدافزارها و باج‌افزارها کمک کند.

در واقع امروزه که همه شرکت‌ها از اینترنت به عنوان یک منبع اصلی برای فعالیت‌های روزانه خود استفاده می‌کنند، حفاظت از دستگاه‌های الکترونیکی و کامپیوتری امری بسیار مهم است. تنها با توسعه همزمان ابزارهای امنیتی و استفاده از آنتی ویروس‌های کارآمد می‌توان تضمین کرد که کسب و کارها از هر نوع حمله‌ای محافظت می‌شوند. به همین دلیل استفاده از نرم‌افزارهای آنتی ویروس سرور در بستر سازمانی از اهمیت بالایی برخوردار است.

در ادامه این مطلب از پیرامون امنیت شبکه گستر به بحث و بررسی در مورد مزایا و معایب آنتی ویروس های تحت شبکه برای سازمان‌ها می‌پردازیم. پیشنهاد می‌کنیم با ما همراه شوید.

عملکرد آنتی ویروس‌های تحت شبکه و سازمانی چگونه است؟

آنتی ویروس‌ تحت شبکه به عنوان مجموعه‌ای از برنامه‌ها و نرم‌افزارها عمل می‌کنند که به طور مداوم سیستم‌ها، حساب‌ها و سرورهای متصل به شبکه را نظارت، اسکن و محافظت می‌کنند. این نرم‌افزارها فعالیت‌های بالقوه خطرناک یا نرم‌افزارهای مخرب را شناسایی کرده و با مسدود کردن یا حذف آن‌ها قبل از گسترش و ایجاد آسیب جدی به عملیات شبکه، این خطرات را کاهش می‌دهند.

یکی از انواع آنتی ویروس‌های تحت شبکه، مبتنی بر ابر است. این سیستم‌ها پردازش بخشی از داده‌ها را به سرورهای راه دور منتقل می‌کنند و بار محاسباتی را روی دستگاه‌های فردی کاهش داده و زمان پاسخگویی به تهدیدات جدید را بهبود می‌بخشند. با توجه به اینکه این سیستم‌ها می‌توانند به‌روزرسانی‌های جامع براساس اطلاعات تهدید از میلیون‌ها رابط دیگر ارائه دهند، آنتی ویروس‌های مبتنی بر ابر می‌توانند به طور قابل توجهی امنیت سایبری شبکه را افزایش دهند.

آنتی ویروس‌های تحت شبکه به عنوان یک سپر ارزشمند برای سازمان‌ها عمل می‌کنند، اما برای اطمینان از امنیت کامل سایبری، باید با استراتژی‌های دیگر امنیت سایبری ترکیب شوند. استفاده از فایروال‌ها، سیستم‌های تشخیص و پیشگیری از نفوذ، نرم‌افزارهای جلوگیری از از دست دادن داده‌ها و آموزش کاربران نهایی تنها چند نمونه از مکمل‌های لازم برای این سیستم‌ها هستند. در نهایت آنتی ویروس‌های تحت شبکه با شناسایی و مقابله مداوم با تهدیدات متعدد، به حفاظت از زیرساخت‌های شبکه کمک زیادی می‌کنند.

آنتی ویروس تحت شبکه
آنتی ویروس‌های تحت شبکه یک راه‌حل یکپارچه هستند که همه دستگاه‌های متصل به یک اکوسیستم شبکه خاص را از تهدیدات خارجی محافظت می‌کنند.

مزایای آنتی ویروس تحت شبکه برای سازمان ها

حفاظت در برابر باج‌افزار

باج‌افزار یکی از پیچیده‌ترین و خطرناک‌ترین نوع‌های بدافزار مدرن است که دسترسی به فایل‌ها یا کل سیستم را مسدود می‌کند. آنتی ویروس‌های تحت شبکه برای سازمان‌ها می‌توانند به طور موثری این تهدیدات را شناسایی و از بین ببرند و مانع از گسترش آن‌ها شوند.

حفاظت از داده‌های حساس

داده‌های شخصی و مالی سازمان‌ها از اهمیت بالایی برخوردارند و نیاز به محافظت دارند. آنتی ویروس‌های تحت شبکه برای سازمان‌ها می‌توانند اطلاعات حساس را از دسترسی غیرمجاز محافظت کرده و از نشت اطلاعات جلوگیری کنند.

حفاظت از ایمیل

ایمیل‌ها یکی از رایج‌ترین راه‌های انتقال ویروس‌ها و تروجان‌ها هستند که می‌توانند به سیستم آسیب برسانند و اطلاعات محرمانه را به دست کلاهبرداران برسانند. آنتی ویروس‌های تحت شبکه به‌طور خودکار ایمیل‌های ورودی و پیوست‌ها را اسکن کرده و برای تهدیدات احتمالی هشدار می‌دهند.

امنیت بهبود یافته آنلاین

برای کسب‌وکارهای آنلاین، امنیت اینترنتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بنابراین با استفاده از یک آنتی ویروس تحت شبکه برای سازمان ها می‌توان به شناسایی و مسدود کردن سایت‌های فیشینگ و کلاهبرداری کمک کرد و محیطی امن برای فعالیت‌های آنلاین فراهم آورد.

سهولت در استفاده و مدیریت

آنتی ویروس‌های تحت شبکه برای سازمان‌ها امکان مدیریت امنیت از طریق یک کنسول مرکزی را فراهم می‌کنند. این کنسول به مدیران اجازه می‌دهد تا تمامی دستگاه‌های متصل را به‌صورت موثر و آسان کنترل کنند و نیازی به مهارت‌های ویژه فناوری اطلاعات نداشته باشند.

سهولت در استفاده از آنتی ویروس تحت شبکه
یکی از ویژگی‌های اصلی آنتی ویروس‌های تحت شبکه، توانایی عملکرد خودکار و سهولت در استفاده و مدیریت آن‌ها است.

پشتیبانی حرفه‌ای

سازمان‌ها با خرید آنتی ویروس‌های تحت شبکه می‌توانند از پشتیبانی حرفه‌ای بهره‌مند ‌شوند. به این منظور با ارائه گزارش‌های لازم به تیم پشتیبانی، سازمان‌ها از راهکارها و راه‌حل‌های لازم بهره‌مند می‌شوند.

ویژگی‌های اضافی مفید

آنتی ویروس‌های تحت شبکه علاوه بر شناسایی و خنثی‌سازی بدافزارها، دارای ویژگی‌های اضافی مفیدی نیز هستند. این ویژگی‌ها شامل مدیر رمزعبور، شردر فایل، فایروال، مسدودکننده تبلیغات، اسکن USB، فیلتر ضد اسپم، مشاور جستجو و سرویس VPN داخلی می‌شود.

معایب آنتی ویروس تحت شبکه برای سازمان ها

  • هزینه بالا: هزینه‌های نصب و نگهداری آنتی ویروس‌های تحت شبکه می‌تواند برای برخی از سازمان‌ها بالا باشد.
  • محدودیت در شناسایی تهدیدات جدید: با وجود به‌روزرسانی‌های منظم، همیشه امکان دارد تهدیدات جدید و ناشناخته‌ای وجود داشته باشند که از دید آنتی ویروس مخفی بمانند.
  • وابستگی به اتصال اینترنت: برخی از آنتی ویروس‌های تحت شبکه نیاز به اتصال مداوم به اینترنت دارند تا به‌روزرسانی‌ها و اسکن‌ها به‌درستی انجام شوند.
  • تداخل با نرم‌افزارهای دیگر: ممکن است برخی از نرم‌افزارهای موجود در سازمان با آنتی ویروس تحت شبکه تداخل داشته باشند و عملکرد آن‌ها را مختل کنند.

جمع بندی نهایی

حملات سایبری از جدی‌ترین تهدیداتی هستند که امروزه سازمان‌ها با آن‌ها روبرو می‌شوند، بنابراین ضرورت دارد که همه کسب و کارها در هر ابعادی، به سراغ بهترین و به‌روزترین آنتی ویروس‌های تحت شبکه بروند. آنتی ویروس تحت شبکه برای سازمان ها با مزایا بسیاری همراه است و معایب آن‌ چندان قابل توجه نیستند.

بنابراین در صورتی که به دنبال بهترین آنتی ویروس تحت شبکه برای سازمان خود هستید، می‌توانید از محصولات به‌روز و قدرتمند ضد ویروس شبکه گستر بهره ببرید. شبکه گستر با بیش از 30 سال سابقه در زمینه امنیت اطلاعات سازمانی و راه اندازی و پشتیبانی محصولات نرم افزاری ضدویروس همراه شما خواهد بود تا با استفاده از بهترین راهکارها، از داده‌های سازمانی در برابر هرگونه تهدیدی محافظت کنید.

منبع: https://thenextscoop.com/antivirus-for-business/

شرکت مهندسی شبکه گستر

بیش از سی سال تجربه موفق در ارائه محصولات امنیت شبکه

products

راهنمای انتخاب ضدویروس

شرکت مهندسی شبکه گستر

بیش از سی سال تجربه موفق در ارائه محصولات امنیت شبکه

برندهای ارائه شده در شبکه گستر

مشاوره رایگان با کارشناس فروش

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

نام*